Sunt sensibil la VACCINURI !

Da, sunt sensibil la vaccinuri, nu la cele pe care le-am facut deja, pentru ca eram prea mic sa am puterea de decizie, ci la cele ce le voi face copiilor mei. Nici nu s-au nascut bine si au trebuit a fi vaccinati, si nimeni nu a spus nimic despre obligativitate, despre riscuri si despre faptul ca eu, ca parinte sunt “responsabil”.

Ati auzit mai nou de termenul de “contract la distanta”? Este ceea ce face Microsoft cand iti cumperi un calculator cu Windows preinstalat. Apare EULA si daca treci mai departe ai fost de acord cu ea. Daca nu … anulezi instalarea si automat functionarea calculatorului. Similar este si la vaccinuri. Ai facut vaccin copilului esti direct responsabil, noi am pus pe prospect toate cele si tu ca parinte … ai decis sa faci vaccin.

Am inceput asadar sa fiu mai precaut si fiecare vaccin l-am facut cu inima cat un purice. La fiecare vaccin mi s-a parut ca se rupe o bucata din mine. Cel mai dur a fost vaccinul facut la cateva zile dupa nastere, unde tu ca si parinte, tii copilul fix ca sa nu se rupa acul… M-am simtit ad-literam ca la abator, neputincios si facand un lucru care nu vroiam sa-l fac, doar pentru ca asa se face.

Citesc si acum pe internetul asta mare, ceea ce ma oripileaza. Sunt povesti horror, ce apar din cauza vaccinurilor. Sunt constient de faptul ca daca se face un vaccin si copilul e ok, nimeni nu scrie despre asta si doar cei care au avut probleme au “raportat” astfel de situatii dar, chiar si asa, legea nu te obliga pe tine ca parinte sa faci vaccinurile insa copilul nu iti este primit in societate daca nu are o lista cu vaccinuri facute la zi.

Sunt unii mult mai documentati si ii puteti citi aici si aici , iar daca ajungeti sa faceti vaccinuri poate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte. Macar de dragul informarii, se merita sa stii la ce te expui, tu si copilul tau, in cazul in care decizi sa faci un vaccin.

Ma socheaza mai ales faptul ca daca ai un copil in sistem, in fiecare zi in care el se duce la scoala, el este vulnerabil la vaccinuri si poti ajunge sa nu stii nimic daca propriul copil nu iti spune ca a fost intepat… Pentru ca nimeni altcineva nu te anunta…

Ma socheaza ca au fost cazuri in care copii au fost inchisi in gradinite si li s-a facut vaccin cu parintii afara protestand…

Ma socheaza ca nu se discuta despre asa ceva si sunt putini cei care stiu intr-adevar despre ce este vorba aici…

Sunt cateva intrebari ce nu au raspuns pentru mine:

  • De ce anumite vaccinuri sunt interzise in alte tari?
  • De ce exista vaccinuri experimentale care se fac pe copii?
  • De ce intr-o tara un vaccin se repeta la 3 ani si in alta tara acelasi vaccin se face la 10 ani?
  • De ce nu sunt obligat dar, sistemul ma obliga sa fac un vaccin?
  • De cat timp este nevoie ca un vaccin sa fie declarat sigur, si de ce vaccinurile au titlul de NOU?

Si ar mai fii cateva si te rog pe tine ca parinte sa le scrii mai jos daca ai si tu astfel de intrebari.
vaccinuri-care-tintesc-cancerul-18430874