Intrebari de istorie – Doar 20 la numar, toate pentru voi !

Doar 20 de intrebari de istorie sunt cele ce sunt care au nevoie de un raspuns.

Intrebari de istorie – Doar 20 la numar, toate pentru voi !

Sistemele educaționale tradiționale, practic, ne învață că istoria omului datează doar din urmă aproximativ 8.000 de ani în timp ce exista texte religioase datate de acum aproximativ 6.000 de ani.

Este mai mult decât evident că există un impuls masiv pentru a astupa adevărat istoria și originile noastre.  În timp ce s-ar putea să nu fiti de acord cu unele dintre întrebări, vă rugăm să încercați sa le vizualizati cu o minte deschisă.
După cum veți vedea, la istorie am fost învățați si am fost manipulati prin informatii ascunse de noi.
Intreaba-te  sau gandeste-te la următoarele întrebări și nu ezita să comentezi, la sfârșitul articolului!

O hartă desenată pe o piele de gazela arata o Antarctica dezghetata si a fost găsita în 1929. Harta a fost elaborat în 1513 de către Piri Reis, care a avut acces privilegiat la Biblioteca Imperiala a Constantinopolului. In informatiile conținute în notele găsite pe hartă, Reis a declarat că el a alcătuit și copiat datele de la un număr mare de hărți sursă, dintre care unele datează din anul 4 î.Hr. sau mai devreme. Cărțile noastre de istorie ne spun că Antarctica a fost descoperita de către căpitanul James Cook în timp ce traversa Cercul Antarctic la 17 ianuarie 1773 cu navele HMS Resolution și Adventure.

Prima intrebare pe care o am pregatita este:

1.  Cum a știut Reis de Antarctica câteva sute de ani inainte de “descoperirea” capitanului James Cook ?

Ultima oară când Antarctica nu a fost înghețat a fost  cel puțin anul 4.000 î.Hr., deci …

2. De unde are  Biblioteca Imperiala a Constantinopolului informații si cine este responsabil pentru desenul inițial si pe care harta?

O figurină mică din lut ars in cuptor (dreapta) a fost scoasa din resturile foraj în timpul forajului unei sonde în Nampa Idaho în 1889 de la o adancime de cca. 300m. Obiectul este o figură de un lunga de 3 centimetri cu un picior rupt de la genunchi.oopart-clay

3. Este posibil ca omenirea a fost aici de mai mult timp  înainte de trecutul nostru înregistrat?

4. Cât de multe milenii ar lua pentru un obiect ca acest lucru să fie îngropat de 300 de metri în pământ?

În conformitate cu darwinismul, omul a evoluat din maimuță.

5. Dacă omul a evoluat din maimuta, atunci de ce există încă maimuțe?

6. Exista piramide de pe fiecare continent al lumii. Cine le-a construit și de ce au fost construite?

Există aproximativ 100 de piramide în China, care rămân ascunse în iarbă și paduri.
Există aproximativ 100 de piramide în China, care rămân ascunse în iarbă și paduri.

 

În Ecuador, au fost găsite o ceasca mare de Jad și 12 cupe de Jad mai mici. Fiecare dintre cupe mici sunt un pic diferite în dimensiune, dar dacă ar fi să le umplem pe fiecare în parte și le turnam în cea mai mare, conținutul ar umple exact cupa mai mare. Cupa cea mare are o constelație perfectă de stele incrustate, ce reprezinta ORION si alte stele.

Klaus Dona a declarat ca “în interiorul cupei mari, este un camp foarte magnetic și în afara paharul aproape nimic. Geologii profesionali spun acest lucru este imposibil, deoarece în cazul în care o piatră are particule de metal în interiorul ei, campul magnetic trebuie să fie aceeași magnetic din ambele părți. ”

jade-vessel7. Dacă oamenii de știință spun că este imposibil sa avem un interior foarte magnetic la o cupa de jad si  un exterior non-magnetic la aceeași cupa, atunci cine a creat aceste cupe si unde sunt?

In Illoinois, la saparea unei fantani a  fost descoperita o monedă de bronz de 200000 (doua sute de mii ) de ani vechime de la o adâncime de 114 de metri, chiar în afara Chillicothe, Illinois. Potrivit statului Illinois si Geological Survey , depozitele pe care le conține moneda sunt vechi de între 200.000 și 400000  ani.illinois-oopart

8. Cu mult înainte ca un stat sa admita că omul civilizat a fost pe Pământ inainte de istoria noastră scrisa, intrebarea care se pune este ce cultura a făcut aceasta moneda?

 

Mai mult de 350 de artefacte au fost găsite în Ecuador într-un sistem de tuneluri vechi. Un artefact în special prezinta aceeasi piramida cu un ochi atotvăzător în partea de sus a acesteia (dreapta). oopart-pyramidSub o lumină neagră, ochiul ia o nuanță interesantă în timp ce pe partea de jos a acestui artefact (vezi imaginea de mai jos), puteți vedea o hartă stelara din centura lui Orion, împreună cu ceva scris, care este mai vechi decât orice scriere cunoscută pe această planetă. Conform cercetarilor lui Klaus Dona, același scris a fost găsit peste tot în lume, dovedind că a existat o civilizație GLOBALA pre-existenta,  si este mult mai veche decât orice scrieri sanscrite.orion-oopart

9. De ce la toate orele de istorie se exclude această informație?

Asistăm la o temă continuă ce  implică Centura lui Orion. Piramidele de pe platoul Giza reflecta, de asemenea, aceeași aliniere exacta a celor “3 Regi” cu Centura lui Orion.

10. Au venit pe această planetă vizitatori de pe Centura lui Orion?

11. Care este semnificația constelatiei Centura Orion?

Profesorul Kurt Schildmann, fost președinte al Asociației Germane de Lingvistică, a numit acest scris “pre-Sanscrit” (mai vechi de 6000 de ani) și a fost capabil sa traduca ce este scris pe artefact, după cum urmează:

“Fiul creatorului vine.”

12. Care este adevărata semnificație a acestei piramide și de ce este acest simbol încă foarte folosit?

În mitul creației pre-religios Anunnaki , Anu a avut 2 fii, Enki și Enlil. Enki, de asemenea, cunoscut sub numele de Ea (ca in EArth) în textele sumeriene, a fost iubitor și bun cu oamenii modificati genetic care au minat aur pentru Anunnaki.

13. Oare “Fiul creatorului vine” se referă la Enki?

Vechiul și Noul Testament creștin si Biblia povestesc despre un zeu răzbunător care ucide milioane de oameni, în timp ce un zeu, aparent diferit,  este foarte iubitor si bun.

14. Biblia reflectă povestea lui Enlil (Vechiul Testament, răuvoitoare față de oameni) și Enki (Noul Testament,  iubitor față de oameni)?

În Vechiul Testament, Geneza 01:26, se afirmă: “Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră.”

15. Cine este “Noi” și “Nostru”?

 

În 1851 în Dorchester, Massachusetts, un vas dintr-un aliaj bogat in argint si zinc, mare de  4-1/2 inch,  a fost dinamitat din stâncă de la 15 de metri sub suprafata. Pe părțile laterale au fost gasite figuri de flori in aranjamente buchet, încrustat cu argint pur. Stânca din care a venit este estimată la 100000 ani vechi.

16. Conform mediului academic,  ce civilizație a fost capabila de acest tip de artă acum 100.000 de ani?

Peste 200 de sfere metalice au fost găsite în Africa de Sud și s-a estimat ca sunt vechi de 4.500 de milioane de ani. oopart-sphereExistă două tipuri de sfere: “unul din metal solid albastrui cu pete albe, și un alt care este o minge de gol umplut cu un centru alb spongios” (Jimison, 1982).

 

17. Istoria noastră înregistrata, ne spune că omul civilizat exista aici doar de undeva între 6-8,000 ani, deci cine a făcut aceste sfere de milioane de ani înainte?

Cu excepția pietrelor și metalelor prețioase, practic tot ce avem acum se va transforma în cele din urmă in praf de-a lungul mileniilor, inclusiv toate televizoarele noastre, telefoane mobile, mașini, avioane și tot ceea ce este făcut din plastic. Dacă din întâmplare, o catastrofă majoră  ar lovi planeta noastră, în termen de 100 de mii ani, absolut fiecare indiciu de civilizație s-ar fi ingropat sub ani de degradare.

18. Este posibil să există conducători răuvoitoari care ne-au ținut în supunere economica pentru sute de mii de ani, dacă nu milioane de ani?

Toate religiile par să împărtășească povești similare.

19. Este posibil ca acest model religios sa fi fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru ca au venit pe această planetă, probabil, miliarde de ani în urmă?

20. Când, în cele din urmă, vom învăța să trăim fără a fi sclavi economici in același sistem de dominație și control?

Ar mai fi cateva intrebari bonus, vreo trei la numar si daca aveti timp sa va ganditi la ele, va astept comentariile mai jos:

De ce  adevărata istorie a noastră a fost ascuns de noi? Care este scopul actiunii de a reprima astfel de informații? De câte ori au mai fost si au disparut civilizații de pe planeta asta?

Lasa comentarii mai jos!

 

sursa