Legarea la pământ – Tehnica perfecta de vindecare?

Suma de bariere ce trebuiesc trecute catre vindecare este o listă lungă și sordidă , cu o mâncare, apa și aer murdare . Combinata cu o relație proastă cu soarele și pământul , și adevărata vindecare devine foarte dificilă . Cu toate acestea , în cazul în care dorim, putem să reaprindem legătura noastră cu pământul, şi am putea găsi vindecarea mult mai usor .

Ce reprezintă de fapt legarea la pământ ?
Legarea la pământ mai este, de asemenea, cunoscută sub numele de revenire la bază, se bazează pe cercetari care arata ca  o conexiune la energia electrică a Pământului promovează si aduce bunăstarea fizică . Această legătură se face între frecvențele electrice ale corpului uman și cele ale pământului, care pot fi realizate în mod direct (de exemplu, desculț în iarbă sau pe o plajă) sau prin intermediul tehnologiei de împământare .

Pionier și știința pionerat
Clinton Ober , un pionier recunoscut în conceptul de legare la pământ, știa că suprafața pământului este alcătuită din ioni încărcați negativ, care conțin electroni suplimentari. Aceste electroni au capacitatea de a reduce sarcini pozitive, cum ar fi cele de radicali liberi. Radicalii liberi circula in corpul nostru, în căutarea de electroni, în scopul de a fi completă, și o dată ce fac , ei sunt ” neutralizati “, și nu mai contribuie la inflamații în organism .

Ober a primit în cele din urmă sprijin în 2004 , după mulți ani de cercetări cu caracter personal, în momentul in care Journal of Alternative and Complimentary Medicine a publicat unul din studiile sale . Rezultatele au aratat ca “legarea la pământ în timpul somnului resincronizează secretia de cortizol  în aliniere cu ritmul natural , normal. ”

Aceasta cercetare oferă un mod cu totul nou de a aprecia Pamântul.

 

Ce anume se imbunataţeşte folosind aceasta conectare?

Factorul cheie care pare a fi legată de conectarea la pământ este reducerea inflamaţiilor. Deoarece există peste 80 de boli cronice asociate cu inflamatiile, inclusiv cancerul si diabetul de tip 2,  conectarea la pământ ar putea fi una dintre cele mai mari “redescoperiri” ale timpului nostru.

Studiile au indicat o serie de beneficii pentru sănătatea ta în timp ce te conectezi la pământ, inclusiv:

• somn îmbunătățit
• scăderea durererilor și inflamațiilor
• îmbunătățirea sistemul imunitar
• anxietatea și stresul reduse
• simptome gastro-intestinale îmbunătățite
• funcția cardiovasculară îmbunătățită
• îmbunătățirea nivelulului de energie
• cicluri hormonale îmbunătățite
• vindecarea leziunilor

O listă impresionantă de beneficii ce pot fi obținute pur și simplu din contactul cu solul.

Cum ne-am deconectat şi cum ne putem reconecta?

Ne-am izolat de la pământ în primul rând prin pantofi cu tălpi de cauciuc sau material plastic. Această practică de zi cu zi, fara nici o contestare ne-a deconectat în mod constant de la dreptul de vindecare a energiilor negative dat de pământ.

Cel mai eficient mod de a obține conectarea din nou, este de a gasi momente in care sa stam cu picioarele goale în iarbă (ușor umed este cel mai bun), murdărie, nisip sau apă sărată timp de 20-30 de minute pe zi (grădinăritul cu mâinile goale va oferi, de asemenea, o conexiune). Dacă locuiți aproape de apă, mersul pe jos, în imediata apropiere a ei vă va îmbunătăți experiența. În cazul în care acestea nu sunt opțiuni rezonabile pentru tine, poţi în considerare tehnologii de împământare  cum ar fi folii de conectare la pământ, covoare, huse auto și sandale care vor face, în esență, același lucru.

Țineți minte că și betonul este un conductor bun, atâta timp cât acesta nu este sigilat sau vopsit, dar materiale, cum ar fi asfalt și lemn nu vor permite electronilor să treacă prin ele şi nu sunt potrivite pentru împământare (mersul in picioarele goale prin casă devine inutil). De asemenea, dacă vă aflați într-o clădire, cu mai îndepărtaţi sunteţi de suprafața pământului, cu atît mai greu se face conectarea.

Eu, mă întorc în legătura cu pământul. Si pe voi vă încurajez sa alergaţi lovind pamântul!

 

sursa: http://earthingcanada.ca/what-is-earthing/

 

 

Barefoot-Walking-Outside-Grass-Feet