enel iti asigura firele si tevile si broastele

ENEL poate pune pe factura si ASIGURARI

Traim intr-o lume atat de nesigura incat toti mai marii intreprinzatori doresc sa ne asigure. Ala te asigura in caz de cutremur, ala in caz de accident altul in caz de boala si tot asa. La toti astia, le zice asiguratori si, ca va place sau nu, eu ii mai numesc si protectori pentru ca percep taxa de protectie. Acea asigurare este de fapt o polita intre tine si el ca in cazul in care se intampla ceva … el te ajuta sa treci peste.

De aici pana la cei ce te suna sa iti spunca ca in caz de mori viata ta poate avea o suma si cand afli suma, nu stii daca sa razi sau sa plangi nu e departe. Noi, astia mai muncitori asa, pentru ca nu vorbesc de cei ce dau la negru, avem prostul obicei sa nu prea ne ajunga banii de pe o luna pe alta, daramite sa mai poti rupe pentru tot felul de asigurari. Si asa se ajunge la situatii de toata jena in care mai ca iti vine sa il bati pe asigurator cand afli ca viata ta valoreaza undeva la 3000 de euro in cazul in care mori accidentat sau prin alte clauze stipulate in polita, iar tu pentru polita asta rupi ceva avere din venit …

Dar trecem peste si o spun pe cea cu ENEL-ul … :

Ma suna azi o domnisoara de la ENEL care sa imi faca (super)oferta legata de prestarea unor servicii de asigurare in caz de mi se strica prin casa firele, tevile sau chiar usa (lacatuserie). Fatuca asta promitea orice tip de serviciu pentru superpretul de doar 5,6 (parca) lei pe luna in primul an urmand ca mai apoi pretul sa se dubleze pentru ca valoarea finala a politei era de 12,2 (parca) lei.

La un pret de 2,5 Euro pe luna se aduna vreo 30 de Euro PE AN … WTF

Parca asigurarea clasica era mai ieftina … intrigant este faptul ca cei de la ENEL au un partener agreeat pe care il pot baga pe factura lor …

Acel partener face de toate : schimba fire, face tevi (sic) si repara chiar si broastele de la usi toate astea pentru suma de aproape 12 lei pe luna la factura de la ENEL.

INSA, in cazul unei avarii … exista si un PRAG de 450 de lei pe care ei ti-l asigura …

 

Voi stiti mai multe ?

 

enel iti asigura firele si tevile si broastele
enel iti asigura firele si tevile si broastele